Gratis op verplaatsing

Gratis op verplaatsing
Foto: © SC

Voetbal is een dure hobby, dat zal elke supporter kunnen beamen. Vooral die supporters die hun club naar alle uithoeken van het land volgen, voelen dat in de portemonnee. In Sint-Truiden is dat voor vijftig supporters binnenkort verleden tijd. KSTVV Fan Club Grankanaria geeft vijftig van haar leden immers de kans om gratis mee op verplaatsing te gaan. Tijdens het tussenseizoen ging de fanclub op zoek naar sponsors die dit unieke project wilden steunen. Nu dit achter de rug is, is het tijd voor vijftig gelukkigen te selecteren.

"De naam van de mensen die tijdens één van de eerste drie uitmatchen met ons meegaan komt in een urne terecht. Na die wedstrijden zullen er vijftig namen geloot worden, die dan zo een gratis busabonnement kunnen winnen," legt voorzitter Mario Lelièvre uit. "Als je drie keer meegaat, zal je naam drie keer in de urne verdwijnen. Hetzelfde geldt voor de mensen die twee of éen keer meegaan. Diegene die al in het bezit waren van zo een abonnement gaan ook in de urne. Je kan dus in totaal maximum vier keer in de urne zitten." 

Wil je weten welke sponsors hun steentje bijdroegen of wil je gewoon meer weten over deze actie? Surf dan naar de vernieuwde website van deze fanclub.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties