Brazilë wint vlot van Argentinië

Dirk Pieters
| 0 reacties
Brazilë wint vlot van Argentinië
Foto: © SC

Zondagmiddag won Brazilië, zonder Ronaldinho, Ronaldo en Roberto Carlos, met 3-0 de vriendschappelijke interland tegen Argentinië. In het uitverkochte stadion van Arsenal won de ploeg van bondscoach Dunga zonder al te veel problemen van la selección albiceleste. 

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de Brazilianen. Elano zorgde al na vier minuten, op aangeven van Robinho, voor de openingstreffer. De 25-jarige middenvelder van Shakhtar Donetsk speelde een schitterende wedstrijd.  

In de tweede helft begon Argentinië beter en kreeg Zabaleta de kans op de gelijkmaker, maar de Argentijn liet de goede mogelijkheid onbenut. Het was aan de overkant opnieuw Elano die voor een doelpunt zorgde, invaller Kaká begon de mooie aanval. De Milan-speler zorgde in de slotfase ook nog voor de ruime 3-0 score. [AN]

Brazilië: Gomes; Cicinho (Maicon 66'), Lucio, Juan, Edmilson (Dudu Cearense 69'); Gilberto, Elano (Julio Baptista 83'), Silva; Fred (Vagner Love 80'), Robinho (Rafael Sobis 89') en Daniel Carvalho (Kaká 59').

Argentinië: Abbondanzieri; Coloccini, Rodriguez (Samuel 46'), Zabaleta; Mascherano (Somoza 46'), Riquelme, Bilos (Insua 72'), González; Tévez (Agüero 66'), Milito en Messi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties