Interview Reactie Vleminckx & Vanbelle na KVM-Dender

Bart Hermans
| 0 reacties
Reactie Vleminckx & Vanbelle na KVM-Dender
Foto: © SC

Voetbalkrant wist twee spelers te strikken voor een korte reactie na de wedstrijd.
 
Bjorn Vleminckx kwam niet ongeschonden uit de strijd:
 
“ Het gebeurde in een duel, je kan daar niet aan doen.(Bjorn moest verzorgd worden nadat hij zijn hoofd had gebotst met een Dender speler) Het zal geen gevolgen hebben voor de volgende wedstrijden, er zitten drie draadjes in maar morgen zal dat al veel beter zijn. We hebben nu twee dagen vrij. Dat zal wel deugd doen want er zijn veel matchen geweest in een korte tijd. “
 
We vroegen Bjorn of hij dit een juiste uitslag vond.
 
“Nee, ik vind eigenlijk dat we meer verdiend hadden op basis van het veldoverwicht. Niet op basis van de kansen want er waren maar weinig kansen. Ze komen op voorsprong door een jeugzonde. Oke, dat is vergeven , we zijn een jonge ploeg. We hebben tegen een heel goed Dender laten zien dat we bij momenten heel goed voetbal konden brengen. Ik denk dat elke ploeg schrik mag hebben van dit KV Mechelen.”
 
 
Door het balverlies van Wesley Van Belle kwamen de eerste goal tot stand. We vroegen zijn reactie. De eerste vraag die we stelden was of dit een punt gewonnen was of twee verloren.
 
“Ik weet het zelf niet goed. Ik denk dat we de sterkere ploeg waren maar dat we een domme goal tegenkregen door mij. Daarna hebben we ons karakter en mentaliteit getoond en zo laten zien dat er een ploeg stond. Dus langs de ene kant wel twee verloren maar toch ook eentje gewonnen.”
 
We wezen Wesley er ook op dat de trainer heel tevreden was over zijn progressie en hem deze jeugdzonde vergaf.
 
“Het is een fout waar je moet uit leren , als je nog jong bent dan mag zoiets gebeuren .Anders kan je er niet uit leren. Het is natuurlijk geen excuus en het zal me echt wel geen tweede keer overkomen.”
 
Foto's Site KV Mechelen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties