Berlare wint met hattrick Fabio Vergucht

Gentil Dossche

SK Berlare heeft een mooi vervolg gebreid aan de 4 op 6 van de voorbije weken. Thuis tegen Terjoden werd het na een sublieme start toch nog bibberen tot de laatste minuut. Terjoden knokte zich terug in de match na een 3-0 achterstand. In de slotfase lieten de bezoekers de gelijkmaker onbenut tegen 10 man.

Een sterk Berlare nam de match in handen en Robin Praet en Fabio Vergucht ontbonden hun duivels. Tot twee maal toe zette Praet zich goed door op zijn flank en schilderde hij de bal op het hoofd van Vergucht. Nadien werd Robin Praet – alweer hij - foutief afgestopt binnen de backlijn. Fabio Vergucht zette de elfmeter beheerst om. Een zuivere hattrick voor Vergucht. Wedstrijd gespeeld denkt men dan, maar de bezoekers vonden de weg naar doel na een mooie volley. 3-1 bij de rust.
Na de rust had SK het niet onder de markt. Terjoden duwde de aansluitingstreffer binnen en toen Robin Praet na twee maal geel rood kreeg werd het nog bibberen voor rood wit. Timmy Merckx kwam enkele keren goed tussen en Berlare loste de man minder situatie goed op. De opluchting was groot toen het laatste fluitsignaal weerklonk.

Doelpunten
19’ 1-0 Vergucht
21’ 2-0 Vergucht
34’ 3-0 Vergucht (pen)
35’ 3-1 De Mol