Atlético lijdt pijnlijke nederlaag

Dave Sentobin
| 0 reacties
Atlético lijdt pijnlijke nederlaag
Foto: © SC

Atlético verloor in eigen stadion de heenwedstrijd van de Copa del Rey van een superieur Levante met 0-1. Atlético was op geen enkel moment de ploeg van enkele weken geleden en Maxi en Petrov worden duidelijk gemist. Levante leek tegen een provincialer te spelen en de Madrilenen hadden absoluut geen antwoord tegen een bedrijvige Kapo.
 
Atlético mocht absoluut blij zijn met de 0-0 ruststand. Die hadden de mannen van Aguirre vooral te danken aan de slechte afwerking van de granotas en een sublieme redding van Leo Franco. Hij ranselde een vrije trap van wie anders dan uitblinker Kapo uit zijn doel. De 2500 opgedaagde supporters kregen enorm weinig voor hun geld.
 
Na rust nog altijd geen verbetering in het spel van de colchoneros. Torres en Agüero vonden elkaar niet en de vervangers van de geblesseerden brachten veel te weinig. Net voor tijd gebeurde dan toch het onvermijdelijke, de bezoekers kwamen op voorsprong. Leo Franco was kansloos op het vluchtschot van Nino
 
De doemscenario’s van de afgelopen seizoenen duiken weer op in het Calderón-stadion na twee verliespartijen op rij. Levante gaf de Madrilenen gisteravond een duidelijke waarschuwing om niet te hervallen in de problemen van de voorgaande jaren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties