KV Mechelen ontvangt zondag KV Oostende

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen ontvangt zondag KV Oostende
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met KV Oostende komt vandaag het nummer elf uit het klassement op bezoek Achter De Kazerne. De kustjongens haalden in hun laatste vijf wedstrijden 7 op 15. De West-Vlamingen wilden voor het seizoen meestrijden voor de titel maar dat lijkt er voorlopig niet in te zitten. De thuisploeg schakelde woensdag Germinal Beerschot uit in de beker. De wedstrijd duurde 120 minuten en het is de vraag hoe de speler gerecupereerd zullen zijn. De Mechelaars gingen vorige speeldag onderuit op Tienen en hopen zich in de competitie vandaag terug te herpakken.
 

Bij KV Mechelen keert Wesley Vanbelle na zijn blessure terug in de selectie. Kristof Goessens, Jeroen Mellemans en Dries Merckx kijken geblesseerd vanuit de tribune toe. 1 speler valt vlak voor de match nog uit de selectie. Coach Peter Maes mag overigens na twee weken schorsing weer zijn vertrouwde plaats in de dug-out innemen.

Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, De Pauw Steven, Dhont Bert, Geudens Kevin, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Bij Oostende zijn er Veel afwezigen. Kurtulus is geschorst, Yasar is ziek. Het duo Bates-Amond is out met een enkelblessure.
 
Selectie KV Oostende : Begeyn, Thieren, Lammens, Coppin, Vandenberghe, Mazel, Lord, Wallaeys, Meyssen, Coudeville, Muller van Moppes, Bultynck, Sakanoko, Dekeyser, Degroote, Decaestecker.
 
 
Vorig seizoen werd het 2-1 in het Alberparkstadion en 0-2 Achter De Kazerne.
 
KV Mechelen – KV Oostende op zondag 29 oktober 2006 om 15h00 onder leiding van de heer Didier De Bock.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties