Vijf afzeggingen bij Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vijf afzeggingen bij Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engels bondscoach Steve McLaren zal voor de oefeninterland van woensdag in en tegen Nederland geen beroep kunnen doen op Gary Neville, Darren Bent, Stewart Downing, Scott Parker en Ledley King. Deze vijf spelers zegden allemaal af door blessures en kunnen dus niet aantreden in de Amsterdam ArenA.

Neville (Manchester United) heeft last van een kuitblessure, Downing (FC Middlesbrough) en Parker (Newcastle United) sukkelen met de lies, Bent (Charlton Athletic) raakte geblesseerd aan de hamstring en King (Tottenham Hotspur) kampt nog altijd met een knieblessure.

Steve McLaren toonde dan nog eens zijn groot hart door doelman Chris Kirkland vrijaf te geven omdat zijn vrouw op punt staat te bevallen. De Engelse bondscoach gaf ook aan dat hij geen vervangers zal oproepen. Daardoor is de Engelse selectie gereduceerd tot achttien spelers maar de verwachting is wel dat er enkele spelers die uitkomen voor de Engelse U21 die morgen in Alkmaar aantreden tegen hun Nederlandse leeftijdsgenoten zullen mogen aansluiten bij de hoofdmacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties