'Voor Barcelona spelen zou een eer zijn'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Voor Barcelona spelen zou een eer zijn'
Foto: © SC

In verklaringen in de Britse media heeft Albert Luque toegegeven dat hij een verhuis naar FC Barcelona best ziet zitten. De 28-jarige vleugelaanvaller speelt momenteel bij Newcastle United waar hij nu bijna anderhalf seizoen actief is. Helaas voor hem kon hij tot dus ver de hooggespannen verwachtingen niet inlossen. Dit seizoen kwam hij bij The Magpies niet verder dan drie invalbeurten in de Premier League.

"Ik wil terug naar Spanje en als een grote club daar interesse toont, is dat helemaal ideaal. Mocht Barcelona daadwerkelijk geïnteresseerd zijn, zou dat voor mij een absolute eer zijn. Ik weet echter van niets. Het is aan de clubs om dat op te lossen", aldus Luque.

Luque, veertienvoudig international voor Spanje, werd in de zomer van 2005 voor zo'n veertien miljoen euro overgenomen van Deportivo La Coruña. Luque en Samuel Eto'o zijn trouwens uitstekende vrienden gebleven toen beiden nog in actie kwamen voor Real Mallorca. De Kameroense aanvaller van Barcelona ziet Luque als 'mi hermano blanco' wat 'mijn blanke broeder' wil zeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties