Ook Willem II wil Denneboom aantrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook Willem II wil Denneboom aantrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren kon u al op Voetbalkrant lezen dat SC Heerenveen dacht aan een terugkeer van Romano Denneboom naar Friesland, maar vandaag raakte bekend dat ook Willem II veel zou voelen voor een terugkeer van de spits naar Tilburg.

En voor de Tilburgers mag het snel gaan want het wil de huidige aanvaller van NEC Nijmegen al tijdens de winterstop binnenhalen. Hans Verbunt, de voorzitter van de Tilburgse club, zegt in het Nederlandse weekblad Voetbal International dat de club in Denneboom een potentiële versterking ziet. 

Denneboom verklaarde onlangs dat hij zijn contract bij NEC niet wilde verlengen omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. De 25-jarige spits is bezig aan zijn derde seizoen bij de Nijmeegse club en zijn contract loopt komende zomer af. 

Denneboom droeg in het verleden al het shirt van Willem II toen die club hem in het seizoen 2003/4 huurde van SC Heerenveen. Dennis Van Wijk, de coach van de Tilburgers, is al een tijd op zoek naar aanvallende versterking. Mounir El Hamdaoui is met een blessure out tot het einde van dit seizoen terwijl Szombor Kerekes niet aan de verwachtingen voldoet. Dat betekent dat aanvoerder Iwan Redan de enige aanvallende optie is die Van Wijk heeft en dat is verre van voldoende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties