West Ham denkt aan Chelsea-flankspeler

Mathias Dumarey
| 0 reacties
West Ham denkt aan Chelsea-flankspeler
Foto: © SC

West Ham United zou in de winterstop graag Shaun Wright-Phillips overnemen van Chelsea FC. De Engelse international komt nauwelijks van de bank bij de Londenaren en zou nu dus kunnen het middenveld versterken van The Hammers. Dat nieuws meldt de Britse krant The Sun.

Geld is niet langer een probleem voor West Ham nu de club is overgenomen door een IJslands consortium onder leiding van Eggert Magnusson, voorzitter van de IJslandse voetbalbond en straks preses van de club uit Upton Park. Alan Pardew, manager van West Ham, krijgt zo'n 30 miljoen euro om straks te besteden.

Pardew is uitermate gecharmeerd door Wright-Phillips en hij heeft diens naam hoog op zijn verlanglijstje geschreven. Afgelopen zomer had West Ham overigens nog geprobeerd de snelle flankaanvaller binnen te halen op loonbasis.

Wright-Phillips (25) speelt ondertussen anderhalf jaar in het shirt van Chelsea, maar zijn prijskaartje van 30 miljoen euro kon hij nog niet waarmaken in Stamford Bridge. Een transfer naar het ultra-ambitieuze West Ham zou zijn carrière dus een nieuwe wending kunnen geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties