Ghaly haalt uit naar Koeman

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ghaly haalt uit naar Koeman
Foto: © SC

In een interview met het Nederlandse weekblad Voetbal International heeft ex-Feyenoorder Hossam Ghaly hard uitgehaald naar trainer Erwin Koeman. De Egyptische international die nu de kleuren van Tottenham Hotspur verdedigd, zegt in Rotterdam nooit goed behandeld te zijn geweest en dat Koeman daar veel schuld aan had.

"Ik denk dat ze me beter hadden kunnen behandelen dan dat ze gedaan hebben. Eigenlijk was het schandalig. Natuurlijk heb ik uit die periode enorm veel geleerd, maar als ze iets meer waardering voor me hadden gehad, dan zou ik er nog steeds gespeeld hebben", aldus de Egyptenaar.

Koeman verweet Ghaly destijds publiekelijk dat hij te veel risico in zijn spel legde. "Elke keer werd gewacht tot ik een foutje maakte zodat ze me daar zouden kunnen op afrekenen", zegt Ghaly daarover. "De transfersom zegt eigenlijk genoeg want de prijs van anderhalf miljoen euro is eigenlijk belachelijk", besluit Ghaly. Afgelopen zomer kreeg de international te horen dat hij mocht vertrekken bij Feyenoord waarna een transfer naar Tottenham snel beklonken was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties