Mols stopt er binnenkort definitief mee

Kristof Blomme
| 0 reacties
Mols stopt er binnenkort definitief mee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Mols hangt aan het einde van dit seizoen zijn schoenen aan de haak. De 35-jarige aanvaller van ADO Den Haag heeft er dan een professionele carrière van zeventien jaar opzitten. 

Michael Mols stopt eind dit seizoen met voetballen. Het zou wel eens een afscheid in mineur kunnen worden voor de 35-jarige Nederlander. Hij staat op dit moment met zijn club ADO Den Haag op de laatste plaats in de Eredivisie. 

Op de website van ADO is de spits duidelijk. "Na dit seizoen stop ik, dat is definitief. Ik stop niet vanwege pijntjes, want ik heb mijn lichaam altijd goed verzorgd. Na zeventien jaar professioneel voetbal is het genoeg geweest."

Mols begon met voetballen bij de jeugd van Ajax. In 1991 maakte hij de overstap naar Cambuur. Dat seizoen dwong de club meteen de promotie naar de Eredivisie af. Later trok de aanvaller nog naar Twente en Utrecht. Bij Utrecht kende hij zijn beste jaren. In drie seizoenen maakte hij er vijftig competitiedoelpunten. 

In 1999 waagde Mols zijn kans in het buitenland. Bij Glasgow Rangers speelde hij vijf seizoenen. In z'n beste jaar scoorde hij er dertien keer. Uiteindelijk keerde hij terug naar Utrecht, waar hij één jaar actief was. Nu is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag. Dit jaar scoorde hij drie keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties