Friedel twijfelachtig voor zaterdag

Luc Goderis
| 0 reacties
Friedel twijfelachtig voor zaterdag
Foto: © SC

Brad Friedel hield aan zijn fantastische prestatie tegen Liverpool een lichte blessure aan het been over.  Het zou wel eens kunnen zijn dat Amerikaan er zaterdag, voor de belangrijke wedstrijd tegen Middlesbrough, niet bij zal zijn.

De doelman kreeg van de clubdokter alvast rust voorgeschreven tot de dag van de wedstrijd.  De medische staf hoopt dat hij zo fit raakt, maar ze hebben hun twijfels.

Friedel hoopt uiteraard ook dat hij op zaterdag zijn plaats tussen de palen kan innemen.  "Ik hoop om fit te zijn.  Een lichte blessure aan het been is immers erger voor een veldspeler dan voor een doelman", liet Friedel zich ontvallen.

"De 1-0 overwinning tegen Liverpool toonde aan dat Blackburn over de juiste mentaliteit beschikt.  Ik hoop dat we nu gelanceerd zijn voor een opwaartse klim in de rangschikking.  De wedstrijd tegen Middlesbrough is levensbelangrijk", besloot Friedel.

Indien Blackburn straks het degradatieduel wint wippen ze minstens enkele plaatsen in de goede richting.  Bij verlies zou het wel nog eens een zeer lang, maar vooral een zeer lastig seizoen kunnen worden voor de Rovers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties