Ziekenboeg Chelsea begint leeg te lopen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ziekenboeg Chelsea begint leeg te lopen
Foto: © SC

Goed nieuws voor de geplaagde trainer Jose Mourinho want de ziekenboeg van Chelsea lijkt stilaan leeg te lopen. Doelman Petr Cech, Arjen Robben en John Terry zullen heel binnenkort hun rentree kunnen maken, Khalid Boulahrouz daarentegen is toe aan verplichte rust.

Tegen Aston Villa moest de Nederlander Boulahrouz zich al laten vervangen na 33 minuten. De 25-jarige verdediger lijkt zijn kniebanden te hebben beschadigd. Hij zal vermoedelijk vier à zes weken buiten strijd zijn.

Beter nieuws kwam er van de andere geblesseerden. "Als er niets negatiefs gebeurd, kan ik tijdens de volgende competitiewedstrijd tegen Wigan Athletic terug beroep doen op Terry. Over Robben en Cech kan ik waarschijnlijk weer beschikken in de daaropvolgende wedstrijd tegen Liverpool", aldus José Mourinho.

Terry raakte razendsnel hersteld van een rugoperatie die hij in Frankrijk onderging. Een dag later stond hij alweer op het oefenveld. Cech kampte met een schedelbasisfractuur en raakte ook veel sneller dan verwacht genezen. Robben miste de afgelopen weken enkele partijen omdat hij last had van een hamstringblessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties