Feyenoord beslist binnenkort over Braziliaan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Feyenoord beslist binnenkort over Braziliaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar alle waarschijnlijkheid zal Feyenoord Rotterdam volgende week een beslissing nemen omtrent de mogelijke aanwerving van de Braziliaan Adalberto Neto. Momenteel is de 20-jarige verdediger op proef bij de Rotterdammers en probeert hij een contract te versieren op het trainingskamp in Turkije.

De jonge Braziliaan mocht zowel tegen Werder Bremen als tegen Galatasaray in de Efes Pilsencup de volle negentig minuten volmaken. Tegen Werder Bremen kon Adalberto niet helemaal bekoren want door een inschattingsfout van hem werd het 0-2, maar zijn prestatie in de wedstrijd tegen Galatasaray werd door Feyenoord-coach Erwin Koeman positief beoordeeld.

Peter Bosz, de sportief directeur van de club uit Rotterdam-Zuid, keert vandaag al terug uit Turkije. "We zullen in Nederland in alle rust een beslissing nemen. In onze beoordeling zullen we rekening houden met het feit dat die jongen hier is neergezet, de taal niet spreekt en na één training al moest spelen. De omstandigheden waren dus allesbehalve eenvoudig. Hij heeft het zeker niet slecht gedaan, maar binnen enkele dagen zullen we definitief beslissen", aldus Bosz. Adalberto is de laatste speler van América Belo Horizonte die mag komen testen bij Feyenoord omdat het samenwerkingsakkoord tussen beide clubs is opgezegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties