Bestuur aanvaardt ontslag Aras niet

viki meeuwis
| 0 reacties
Bestuur aanvaardt ontslag Aras niet
Foto: © SC

Na de incidenten van zaterdagavond tijdens de bekerwedstrijd Lierse - Antwerp had Lierse-manager Danny Aras zijn ontslag aangeboden als manager van de club. Volgens hem was dat het beste signaal om aan te tonen dat er verantwoordelijkheid diende genomen te worden en liet de situatie hem niet langer toe om zijn job verder naar behoren te vervullen. Omdat voorzitter Leo Theyskens in het buitenland was tot vandaag hield het bestuur haar beslissing in beraad.

Donderdagavond heeft er een speciale Raad van Beheer plaatsgehad. Het bestuur van Lierse heeft daarop bekend gemaakt dat ze het gebaar van Danny Aras apprecieert maar heeft besloten om zijn ontslag niet te aanvaarden, zo weet de website van de club.

De Raad van Bestuur is van mening dat Aras niet de verantwoordelijkheid draagt voor de incidenten van afgelopen zaterdag. Aras blijft echter bij zijn zienswijze en wil nog wel meewerken aan het financieel gezond maken van Lierse maar kiest ervoor om uit het voetlicht te treden.  

Het bestuur heeft nota genomen van zijn standpunt en zal nu kijken hoe de continuïteit binnen het bestuur van de club het best gevrijwaard kan blijven. 

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties