OH Leuven komt op bezoek bij KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
OH Leuven komt op bezoek bij KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ontvangt zaterdagavond Oud-Heverlee Leuven Achter de Kazerne. In de heenronde werd het 1-1 in het stadion “Den Dreef”. Voor Leuven scoorde toen Remy en voor de bezoekers uit Mechelen Kevin Geudens. Geudens zal er zaterdag zeker niet bij zijn omdat hij revalideert na een blessure. Er is wel goed nieuws over de nieuwe aanwinst Antun Dunkovic. Zijn spelerslicentie is in orde en als de technische staf van KVM hem in staat acht om te spelen is er een plaatsje op het wedstrijdblad voor hem. Bij Leuven hopen ze na een zeer zwakke heenronde op eenzelfde sterke terugronde als vorig seizoen. Ze willen KV Mechelen dan ook graag de twee thuisnederlaag van het seizoen aansmeren.
 
Bij KV Mechelen zijn er geen geschorsten. Asare en Van Hoevelen moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dierick Yannick, Dunkovic Antun, Goessens Kristof, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Bij Oud-Heverlee Leuven zijn Boy-Boy en Serville geschorst. Stilmant en Schoonjans moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
De selectie van OH Leuven verschijnt hier vanaf het moment dat we ze hebben.
 
Vorig seizoen werd het  Achter de Kazerne 1-1.
 
KV Mechelen – OH Leuven wordt gespeeld op zaterdag 20 januari 2007 om 20h00 onder leiding van de heer Serge Gumienny. [AN]
 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties