Lampard zal niet snel bijtekenen

Lampard zal niet snel bijtekenen
Foto: © SC

Steve Kutner, de zaakwaarnemer van Frank Lampard, heeft tegen BBC Sports aangegeven dat men er niet moet op rekenen dat de Chelsea-speler op Stamford Bridge snel een contractverlenging zal ondertekenen. Volgens Kutner is een nieuwe verbintenis nog ver weg.

De zaakwaarnemer spreekt daarmee Chelsea-directeur Peter Kenyon tegen. Die had gisteren nog meegedeeld dat Lampard snel een nieuw contract zal ondertekenen bij The Blues en dat de onderhandelingen zich ondertussen in de eindfase zouden bevinden. Kutner zegt dat de uitspraken van Kenyon niet kloppen. "Een nieuwe deal is vooralsnog niet aan de orde. Frank staat nog twee jaar onder contract bij Chelsea. Uiteraard wil hij praten over een nieuwe contract, maar het is aan Keyon om die gesprekken met mij te openen", aldus Kutner.

De nu 28-jarige Lampard speelt al sinds 2001 bij de Londenaren. De middenvelder kwam destijds over van West Ham United en is bij Chelsea uitgegroeid tot één van de beste middenvelders van Engeland en van de wereld. Met Chelsea pakte hij in 2005 en 2006 de Engelse landskroon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties