Wedstrijdverslagen 3 Prov B O-Vl. 21/01/2007

Hendrik De Vriesere

C.Melle - Overmere.

Overmere verdedigden heel sterk. Om de gelijke stand na 90' te behouden. C.Melle begon beter aan de tweede helft en in de 78' resulteerde dit tot een doelpunt. Geharrewar om de bal weg te werken en Thibo met een slim voetje ertussen en sroren, eindstand 1-0.

Azalea - Smetlede.

Een wedstrijd met doelkansen voor de thuisploeg maar met grote frustrati, er werden drie doelpunten afgekeurd. Niemand weet waarom. Maar toch werd er in de 80' de bal op de middenstip gelegd Cornelis doorbrak alles en had gescoord zou bleef de zege op Azalea, eindstand 1-0.

Erperondegem - SK.Oostakker.

De bezoekers waren heer en meester en kende meeval voor de rust. In de eerste minuut kregen ze al hulp van de thuisploeg want Vanhoywegehen (own-goal), 0-1. In het volgende speelkwart kwam SK.Oostakker de score opdrijven met Van Meulecom 0-2. Malfroid van de thuisploeg had het anders gezien en maakte er in de 35' 1-2 van. Van Meulecom kon in de eerste 45' de rust vastleggen 1-3. In de tweede periode was het eenrichtings voetbal, de thuisploeg werd op eigen helft verpletterd door tal van aanvallen. Ze hadden er geen verweer tegen want SK liep verder uit. Doelpunten van De Baets (3) en nog eens Van Meulecom maakte het verschil en bracht de 1-7 eindstand op het bord.

Laarne - Serskamp.

Op een knappe vrijschop kon W.De Meyer voor Laarne er 1-0 van maken in de 13'. De thuisploeg behield het overzicht en tevens het overwicht, toen De Landtsheer in de 33' de score opdreef was Laarne in een rustpauze verzeild geraakt. N.De Meyer kon in de laatste vijf minuten van de eerste helft nog tegenscoren 2-1. Maar de thuisploeg prikte nog eens tegen in de 55' met Matthijs en de buit was binnen, eindstand 3-1.

Naz/Eke - St.Muide.

De thuisploeg had geen problemen met St.Muide. Die al voor de rust op roze stond, De Maerteleire en Vercruysse brachten de stand op 2-0. Maar miste nog verschillende kansen in de eerste helft. Toen kwam er controle voetbal zoudat de bezoekers nauwelijks aan de overzijde kon komen. Een laatste prik van Naz/Eke waren St.Muide te veel, een own-goal van Hadzihasanoviv in de 84' deed ze de das om, eindstand 3-0.

SK.Kalken - VSV.Gent.

Beide ploegen hadden een evenwichtige eerste uur. Impens schoot in de 9' SK.Kalken op voorsprong, maar met een fraaie aanval kon VSV.Gent langszij komen. Op het kwart scoorde Banovic 1-1. Daarna kwam er veel middenveldspel, met enkele kansen maar geen goals. In de laatste tien minuten duwde de thuisploeg het gaspedaal in. De Vuyst kreeg in de 81' de bal goed onder controle en knalde knap in de kruising 2-1. En net op de valreep kon Vlassenrooth de eindstand vastleggen 3-1.

KFCO.Gent - T.Melle.

Een vertimmerde thuisploeg zag T.Melle in de 35' op winst komen via Theuns. Na de rust knokte KFCO.Gent terug op zoek naar de gelijkmaker. In de 58' kregen ze eerherstel toen Avtaev de 1-1 op het bord prikte. Zoeken en tasten was het voor de winst, dit kregen ze de ingevallen Mokio maakte in de 85' de winninggoal het werd 2-1 na 90'.

Moorstele - Heusden.

Een driepunten wedstrijd op Moortsele, waar de bezoekers al in de 25' het eerste doelpunt aantekende via Michiels. Moortsele vocht sterk terug en amper twee minuten later stonden de bordjes gelijk dit door Van De Veire. Ondanks de uitsluiting van Cocquyt (Moortsele), konden ze in de slotfase de punten binnenhuis houden het was Vlerick de de eindstand 2-1 op het scorebord bracht.