Deinze ontvangt KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Deinze ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Deinze ontvangt zaterdagavond in het eigen Burgemeester Van de Wielestadion KV Mechelen. Het is al de derde keer dit seizoen dat beide ploegen tegenover elkaar staan. In het begin van het seizoen speelden beide ploegen op een week tijd tweemaal tegen elkaar. Eerst voor de beker van België en dan voor de competitie. Deinze verloor beide partijen. Voor het seizoen werd de Oost-Vlaamse ploeg getipt als degradatiekandidaat nummer één maar ondertussen hebben de jongens van trainer Laverge bewezen dat ze thuishoren in tweede klasse. Ze hebben een thuisreputatie opgebouwd die kan tellen want ze haalden tot hier toe een 20 op 24 in eigen huis. Enkel KV Kortrijk en Tienen slaagden er in om een puntje mee te nemen.
 
Voor de bezoekers uit Mechelen verloopt het seizoen heel goed. Voor het begin van deze competitie waren de ambities niet hoog gezet maar na de schitterende heenronde werd er toch al gezegd dat ze de derde plaats wilden consolideren in de terugronde. In de beker zijn de geel-roden ondertussen al doorgedrongen tot in de kwartfinales. Ook vorige week tegen OH Leuven werd er schitterend gevoetbald en menig Mechelaar begint al te dromen van meer dan die derde plaats. Als dit Mechelen de volgende weken tegen moeilijke tegenstanders veel punten kan pakken is het niet denkbeeldig dat er inderdaad nog meer in zit.
 
Trainer Peter Maes kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op Asare, die liep vorige week tegen zijn derde gele kaart aan. Van Hoevelen en Vanbelle moeten oppassen voor hun derde gele kaart. Bij Deinze is Pardo geelgeschorst. Houze, Addo en Coulibaly moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Selectie KV Mechelen: Biset Maxime, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Goessens Kristof, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Merckx Dries, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
SK Deinze – KV Mechelen op zaterdag 27 januari 2007 om 20u onder leiding van scheidsrechter Dimitri Godart. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties