Eto'o haalt zwaar uit naar Rijkaard en Ronaldinho

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Eto'o haalt zwaar uit naar Rijkaard en Ronaldinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samuel Eto'o, de Kameroense spits van FC Barcelona, lijkt te ontsporen. De international haalde zwaar uit naar trainer Frank Rijkaard en naar zijn ploegmaat Ronaldinho.

De oorsprong van het gedrag van Eto'o zijn de gebeurtenissen in de competitiewedstrijd tegen Racing Santander. De aanvaller mocht zich vanaf de 73ste minuut beginnen warmlopen om zes minuten voor tijd in te vallen. Eto'o weigerde echter zijn invalbeurt en nam weer plaats op de bank. Na afloop van de partij gaf Rijkaard aan dat hij erg teleurgesteld is in de houding van zijn Kameroense spits. Ronaldinho zei gisteren dan weer dat dergelijke incidenten het groeiproces verstoren. Beiden zullen het geweten hebben.

"Wanneer een ploeggenoot zegt dat er in het belang van de groep moet worden gehandeld, dan kan ik alleen maar zeggen dat ik dat altijd heb gedaan. Ik denk namelijk niet eerst aan geld, maar aan de groep", aldus Eto'o die ook Rijkaard een slag uitdeelde: "Je bent een slecht mens als je in de perszaal zegt dat ik niet wilde invallen. Ik heb altijd mijn ploegmaats gesteund. De werkelijke versie van het verhaal moeten jullie maar aan de trainer vragen, hij heeft dit immers de wereld ingeholpen", aldus de Kameroener.

"Binnen de club zijn er twee stromingen: één die Joan Laporta maar al te graag volgt en een andere stroming die met weemoed terugdenkt aan Sandro Rossell (de ex-vice-voorzitter, nvdr). De volgers van Rossell willen mij weg en het doet pijn voor hen als ik scoor. Ik ga gewoon door met datgene waarvoor ik gehaald ben en dat is scoren. Mijn blessure is niet voor eeuwig", aldus Eto'o die zo ook nog een dekseltje van de interne keuken van de Catalanen lichtte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties