Deinze gaat voor een 15 op 15

Bart Hermans
| 0 reacties
Deinze gaat voor een 15 op 15
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Deinze is de verrassing in tweede klasse. Voor het seizoen werden ze algemeen getipt als degradatiekandidaat nummer één maar onder leiding van trainer Laverge laten de Oost-Vlamingen mooi voetbal zien. In eigen stadion zijn ze zelfs nog ongeslagen. Na de winterstop beginnen ze zelfs op verplaatsing goede resultaten neer te zetten en staan ze op een mooie vijfde plaats. Mits een sterke derde periode is zelfs de eindronde nog haalbaar. De laatste wedstrijden zetten ze een ijzersterke reeks van vier overwinningen op rij neer. Deze speeldag is Joeri Pardo geschorst en moeten Coulibaly, Hermans, Nfor en Houzé opletten voor hun derde gele kaart.
 
Voor de bezoekers uit Waregem is het al een tijdje duidelijk. Met negen punten uit tweeëntwintig wedstrijden bengelen ze helemaal achteraan het klassement en moeten ze al twaalf punten inhalen om de eindronde te kunnen spelen met de derdeklassers.  In Waregem zijn ze dan ook realistisch en denken ze al aan volgend seizoen in derde klasse. Ze behaalden de laatste vijf wedstrijden wel een vijf op vijftien.
 Moerman is geschorst en Compernolle,Geldhof,Bureima,Barro en De Tollenaere moeten opletten voor hun derde gele kaart. De heenwedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.
 
Scheidsrechter: Philip Vermeire
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties