Interlanddroom Medunjanin spat uiteen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Interlanddroom Medunjanin spat uiteen
Foto: © SC

Sportweek meldt vandaag dat Haris Medunjanin zijn interlanddroom om bij Bosnië-Herzegovina te gaan spelen mag opbergen. De aanvallende middenvelder die momenteel bij Sparta Rotterdam speelt, liet onlangs uitschijnen dat hij ernstig twijfelde om interlands te spelen voor Bosnië-Herzegovina of voor Nederland. De regels van de wereldvoetbalbond FIFA blijken nu een interlandcarrière voor zijn geboorteland te dwarsbomen.

Een paar weken terug meldde Medunjanin dat hij binnenkort eens ging praten met de bondscoach van Bosnië-Herzegovina. Hij had gehoord dat hij tot zijn 23ste kon kiezen voor welk land hij zou spelen. De voetbalbond van de voormalige Joegoslavische republiek was blijkbaar niet bij de pinken want omdat Medunjanin al voor Jong Oranje uitkwam, was die leeftijd verlaagd tot 21 jaar. 

Over drie dagen wordt Medunjanin 22 jaar waardoor het alvast niet meer mogelijk is om nog te veranderen. De Spartaan vertegenwoordigde Nederland op het WK voor spelers onder de 20 jaar in 2005 in Nederland en op het EK voor spelers onder de 21 jaar afgelopen zomer in Portugal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties