Inter wil Messi absoluut

Daniel V G
| 0 reacties
Inter wil Messi absoluut
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

    Volgens Gazzetta Dello Sport zou Inter Milan een bod hebben gedaan op Lionel Messi. Internazionale zou maar liefst twee spelers en een waanzinnig bedrag over hebben voor de kleine Argentijn.

Lionel Messi is grof goud op de voetbalmarkt. Inter Milan bewijst dit volgens Gazzetta Dello Sport nogmaals door een bod te hebben gedaan op Messi. Inter wil de Argentijnse verdediger Samuel en de Braziliaanse aanvaller Adriano in de transfer betrekken.

Messi lijkt de interesse van Inter Milan nieuw leven te hebben ingeblaasd met zijn uitstekende wedstrijd tegen Real Madrid waar hij de man van de match werd gekroond met alle drie doelpunten van Barcelona. Massimo Moratti, voorzitter van Inter Milan zou er alles aan willen doen om het kleine voetbalwonder naar Milan te halen. De clausule om Messi over te kopen staat op 150 miljoen euro. Inter zal dus met een monsteraanbod over de brug moeten komen om Messi naar Inter te halen.

Barcelona zou wel geïnteresseerd zijn in Samuel en Adriano. Samuel zou een versterking kunnen betekenen in de wat wankele verdediging van Barcelona en Adriano zou een uitstekende topvervanger kunnen zijn van Eto'o. Of Barcelona daar hun wonderkind voor wil opgeven is de vraag.    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties