KV Mechelen ontvangt KVK Tienen

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen ontvangt KVK Tienen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ontvangt zaterdagavond KVK Tienen. De thuisploeg verloor vorige week op Antwerp en werd woensdag in de beker uitgeschakeld door AA Gent. Na de twee verliesmatchen op rij willen de Mechelaars terug aanpikken met een overwinning. Het doel voor dit seizoen is de eindronde halen via die derde plaats. Ondertussen is Kortrijk dat vorige week nog met 0-3 won genaderd tot op drie punten. Voor neo-tweedeklasser KVK Tienen is het seizoen nu al geslaagd. Ze staan op een veilige achtste plaats met zesendertig punten en kunnen het seizoen rustig uitspelen. Daarenboven hebben ze thuis van de huidige top drie in de rangschikking gewonnen.
 
Bjorn Vleminckx is er na een schorsingsdag in de bekercompetitie terug bij. Asare, De Schouwer, Geudens en Goessens moeten nog steeds vanuit de tribune toekijken. Ook Dries Merckx moet gekwetst aan de kant blijven. Bij KV Mechelen moeten Charaï,Van Hoevelen en Kielo Lezi oppassen voor hun derde gele kaart.

Selectie KV Mechelen: Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Iddi Abdul Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Verlaine (rug) is nog out. Bij KVK Tienen moeten Bayock,Belme,Gerits,Gielen,Hertoge en Lacroix oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Selectie KVK Tienen: Schuermans; Lunenburg, Triantafillidis, De Pauw, Gerits; Morreel, Gielen, Lacroix, Belme, Bayock; Geebelen,De Silva, Karabulut, Hertoge, Vanmarsnille of Wagemans.
 
Voor Steven De Pauw is het een belangrijke wedstrijd. Hij maakte net na de winterstop de overstap van KV Mechelen naar Tienen. Sinds die overgang heeft hij in op één na alle wedstrijden meegespeeld. Die ene wedstrijd moest hij door een schorsing missen.
 
KV Mechelen – KVK Tienen op zaterdag 17 maart 2007 om 20h00 onder leiding van de heer Stéphane Breda.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties