Portugal krijgt rechtzetting van bond

Thomas Dubois
| 0 reacties
Portugal krijgt rechtzetting van bond
Foto: © SC

De uitspraken van Stijnen enkele dagen geleden om er een harde wedstrijd van te maken tegen Portugal en onder meer om Ronaldo ‘onder de grond te schoppen’, vielen bij de Portugezen in slechte aard. Daar zijn ze –met de wedstrijd tegen Nederland op het WK in het achterhoofd- enorm ontzet door de heisa. Zo was er gisteren een Portugees televisiestation en een persagentschap aanwezig op de training van de Duivels om de precieze woorden van Stijnen te horen.
 
Stijnen kregen ze niet te zien, dus kreeg de woordvoerder van de KBVB, Cornu, de laatste dagen heel wat Portugese journalisten aan de lijn. “Ik heb hen herhaald wat Stijnen dinsdag in diverse kranten gezegd heeft: dat hij niets specifieks gezegd heeft over Ronaldo, maar dat er wel zal moeten gevochten worden en dat de Rode Duivels met een gezonde agressiviteit op het veld moeten komen.” Zegt Cornu in Het Laatste Nieuws.
 
De Portugese bond heeft aan Cornu gevraagd om de artikels door te zenden waarin Stijnen z’n woorden nuanceert. “Op basis daarvan heeft de voorzitter beslist geen klacht in te dienen bij de Uefa”, vervolledigt Cornu.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties