Ancelotti vindt PSV'er 's werelds beste verdediger

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ancelotti vindt PSV'er 's werelds beste verdediger
Foto: © SC

Carlo Ancelotti, trainer van AC Milan, zwaait met lof naar PSV-verdediger Alex. In de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport werd aan de trainer van de rossoneri gevraagd om per positie zijn favoriete speler te noemen. Over de positie van centrale verdediger hoefde Ancelotti niet te twijfelen. Voor hem is dat zonder meer Alex.

Ancelotti noemde overigens maar één verdediger. Het is niet bekend wie hij verkiest op de andere verdedigende posities. Op het middenveld zet Ancelotti Frank Lampard (Chelsea FC), Steven Gerrard (FC Liverpool), Daniele De Rossi (AS Roma). Voor de doelpunten moeten Didier Drogba (Chelsea FC), Samuel Eto'o (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic van stadsrivaal Inter Milaan zorgen.

Alex werd in het verleden al eens in verband gebracht met AC Milan. Een transfer van de Braziliaan die momenteel buiten strijd is met een hamstringblessure, is zeer twijfelachtig. Chelsea, de club die Alex officieel in handen heeft, zou hem nu definitief bij de spelersselectie van The Blues willen voegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties