Salcido kan lachen met handtastelijke Fowler

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Salcido kan lachen met handtastelijke Fowler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen woensdag was er in de saaie Champions League-partij tussen Liverpool en PSV Eindhoven (1-0, red) toch een opmerkelijk incident. In afwachting van een hoekschop greep Liverpool-aanvaller Robbie Fowler in de edele delen van zijn Mexicaanse bewaker Carlos Salcido.

Fowler probeerde bij die hoekschop om PSV-doelman Heurelho Gomes te hinderen. De Italiaanse arbiter Roberto Rosetti legde even het spel stil om Fowler op zijn plichten te wijzen en bij het weglopen van de scheidsrechter kon de Engelse spits het niet laten om even in de genitaliën van Salcido te nijpen.

Salcido kon met het incident lachen. "Hij heeft betere handen dan mijn vrouw. Nee, zonder gekheid. Dit zijn dingen die nu eenmaal gebeuren in het voetbal. Vooral om de tegenstander uit te dagen of om hem uit zijn concentratie te halen", aldus Salcido op de Mexicaanse televisiezender Televisa.

Het incident tussen de Engelsman en de Mexicaan doet denken aan wat er zestien jaar geleden gebeurde tussen Carlos Valderrama (Valladolid) en Michel (Real Madrid) die nu jeugdtrainer is van Real Madrid Castilla. Michel kneep Valderrama toen heel ostentatief en voor alle tv-camera's ook in de edele delen. Die tv-beelden gingen toen de hele wereld rond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties