KSK.Maldegem pakt punt tegen St.Wetteren.

Hendrik De Vriesere
| 0 reacties
KSK.Maldegem pakt punt tegen St.Wetteren.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

 Het was de thuisploeg die in de 5' een scherpe aanval op touw konden zetten, via Nkunku en Twun maar zonder resultaat. In de 10' was St.Wetteren het eerst gevaarlijk de spelverdeler Dieter Maes kreeg een vrije kans maar Braekman kon met beide handen het leder onschadelijk maken. Op het halfuur kreeg de thuisploeg nog een kans een pas naar Calsijn maar zijn schot belandde in het zijnet. En op slag van rust kon KSK.Maldegem op voorsprong komen, maar Madou miste de open kans, 0-0 de ruststand.

Het zelfde spelbeeld als de eerste geen van beide team's kon druk uitvoeren in de aanval. Toch ontstond er in de 64' een waterkansje voor St.Wetteren, Meuleman trapte op doel maar Braekman zorgde voor de redding in twee tijden. De bezoekers waren op zoek naar een doelpunt en zette meer druk uit op de thuisploeg maar die hielden het hoofd koel in de defensie. Op een vrijschop en een kopbal van Staelens konden ze niets forceren want alles belandde in de armen van thuisdoelman Braekman. In de 70' een trippel wissel van Alex Querter, Reynaert, Rijs en Annicaert werden in het veld gestuurd om nieuwe kracht in de ploeg te brengen. Op een daarna komende hoekschop voor St.Wetteren kon Ghijselinck de bal niet goed onder controle houden kans verkeken. Op de tegenstoot in de 75' was evenmin goed als Annicaert, Cornelis aanspeelde verkwanselde de open kans om op voorsprong te komen. In de laatste tien minuten kwam er zware druk van de bezoekers Meuleman bediende de ingevallen Evens maar die besloot op Braekman. In blesure tijd kon Braekman nog een punt uit de brand slepen op een inworp van Ghijselinck waar Persoons niet de gepaste voet kon tegen zetten. Eén punt zal niet genoeg zijn om behoud in de derde klasse te behouden. Omdat ook de andere ploegen net ervoor ook een gelijkspel konden afdwingen. Volgende week ontvangt Maldegem, Diegem. Voor deze wedstrijd werden de miniemen van KSK.Maldegem in de bloemen gezet ze werden kampioen en spelen tevens ook de halve finale van de Beker van België, proficiat jongens.

Gele kaarten : geen.

KSK.Maldegem : Braekman, Blondeel, Wellens, Sabbe, Cornelis, Nkunku (70' Reynaert), Welvaert, Calsijn (70') Rijs), Bulens, Madou, Twun (70' Annicaert)

St.Wetteren : Schollaert, Staelens, De Smet, Ghijselinck, Mestagh (78' Vermeerschem), Maes, Wijckaert, Reyns, Thijssen (60' Evens), Meuleman (78' Sermijn, Persoons
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties