SK Lebbeke slaat Olsa Brakel uit titelkoers

Gentil Dossche
| 0 reacties
SK Lebbeke slaat Olsa Brakel uit titelkoers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Lebbeke blijkt een patent te hebben op goede resultaten tegen titelkandidaten. Net als in de heenmatch wonnen de Konkelgoedjongens met het kleinste verschil van Olsa Brakel.
 
Na een diepe bal kon Van Den Abbeele de ruimte induiken en de score openen. 1-0. Even later haalde Antoons een kopbal van de lijn. Toen hij even twijfelde liet Beerens de kans niet liggen om de bordjes opnieuw in evenwicht te brengen. 1-1. Met de rust in zicht stuurde Van Den Abbeele Van Baeveghem weg. Jan mocht doorgaan van de lijnrechter, omspeelde doelman Browaeys en bracht KSK opnieuw op voorsprong. 2-1.
 
Na de kampwisseling ontwikkelde Olsa druk maar de plaatselijken kregen alsnog de beste kansen om de score verder uit te diepen. De ingevallen Vertongen en Van Tongelen (tot tweemaal toe)wrongen ze de nek om.
 
KSK Lebbeke: Berckmoes, Dooremont, Antoons, Decuypere, Vermeir (76’ Van Tongelen), Theys, Van Den Abbeele, Slootmaekers, Rooms (86’ Van Der Bruggen), Van Lokeren (81’Vertongen) en Van Baeveghem
 
Olsa Brakel: Browaeys, Guillemaere (76’ Vandepontseele), Vandenbussche (58’ Verspeeten), Coppens, Beerens, Antheunis, Pruyt, Boydens (58’ Vanderbeck), T’Jampens, Degroote en Sarpong.
 
Doelpunten: 3’ Van Den Abbeele 1-0, 26’ Beerens 1-1, 42’ Van Baeveghem 2-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties