Bij Bayern volgt straks grote schoonmaak

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bij Bayern volgt straks grote schoonmaak
Foto: © SC

Bayern München maakt in de Bundesliga dit jaar een zeer matig seizoen door. Voor het eerst sinds lange tijd doet het niet mee voor de prijzen. Dit weekend verloor het team het belangrijke duel op het veld van VfB Stuttgart met 2-0 waardoor FC Hollywood een nieuwe titel op zijn buik kan schrijven en ook de Champions League bereiken een heuse opdracht wordt.

Franz Beckenbauer, topman bij Bayern München, was erg kritisch en misnoegd na de verloren partij bij Stuttgart. Hij vindt dat er bij Bayern creativiteit ontbreekt op het middenveld en dat de verdediging niet goed is. Hij vindt dat zijn club mannen als Lincoln bij Schalke 04 en Diego bij Werder Bremen ontbeert. Beckenbauer liet dan ook verstaan dat er niet vreemd moet opgekeken worden als er straks zeven à acht nieuwe spelers zullen aangetrokken worden. Een grote schoonmaak mag dus worden verwacht in de Allianz Arena.

Van die nieuwe spelers zijn er al een aantal aangetrokken. Het gaat om Jan Schlaudraff (Alemannia Aachen), Hamit Altintop (Schalke 04) en José Ernesto Sosa (Estudiantes). Bovendien zijn er nog de geruchten dat Rafael Van der Vaart en Arjen Robben op komst zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties