Jacky Mathijssen traint volgend seizoen Club Brugge

Jacky Mathijssen traint volgend seizoen Club Brugge
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen zal volgend seizoen Club Brugge trainen. Dat maakte Club donderdagavond bekend. Mathijssen tekende bij blauw-zwart een contract voor drie seizoenen.

Mathijssen kondigde een tijd geleden al aan weg te willen bij Charleroi en werd daardoor ook al veelvuldig aan Club gelinkt. De ex-doelman moet Cedomir Janevski opvolgen, die begin 2007 insprong als vervanger van de ontslagen Emilio Ferrera. De resultaten bleven echter uit, waardoor een contractverlenging van Janevski steeds moeilijker werd.

Club Brugge zet Janevski wel niet aan de deur. Het heeft de Joegoslaaf de functie van eerste assistent-trainer aangeboden. Janevski houdt zijn antwoord nog even in beraad en zal eerstdaags beslissen.

"Ik hoop dat ik de mensen hier volgend seizoen heel snel zal kunnen tonen dat ik helemaal klaar ben voor de taak van hoofdtrainer bij een topclub en dat een aantal karaktertrekken van mij uitstekend bij deze club passen", aldus Mathijssen op clubbrugge.be "Zelf was ik in ieder geval uiterst gecharmeerd door de snelle en correcte wijze waarop de belangrijkste mensen van Club Brugge tijdens de voorbije dagen met mij hebben gesproken. Ik wil hen bedanken voor het vertrouwen, mét resultaten. Wat mijn ambitie is bij Club ? Ik heb altijd de gezonde ambitie gehad om de eerstvolgende wedstrijd te winnen. Als dat regelmatig lukt, dan kom je een heel eind."

Mathijssen was eerder trainer bij Sint-Truiden en Charleroi. Bij beide ploegen boekte hij mooie successen en dat levert hem nu dus een avontuur bij een topclub op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties