Overname Man City nog ver weg

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Overname Man City nog ver weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zullen nog veel onderhandelingen aan te pas komen indien Manchester City zou overgenomen worden door bepaalde investeerders. City-voorzitter John Wardle had beloofd te reageren op de uitlatingen van kandidaat-koper Ray Ranson en deed dat dan ook. 

Wardle gaf al aan dat hij bereid is om de 29% aandelen die hij samen met voormalig zakenpartner David Makin bezit te verkopen. Maar blijkbaar wordt er toch aan getwijfeld of Ranson genoeg geld op tafel kan leggen om de aandelen te kopen, de schulden van de club helemaal weg te werken én manager Stuart Pearce de financiële middelen te geven om de ploeg deze zomer fel te versterken. Het ziet er dus niet meteen naar uit dat Ranson zal slagen in zijn poging om Man City over te nemen. 

Maar Wardle gelooft dat de onderhandelingen met de mogelijke Amerikaanse investeerders alsnog een overname kunnen opleveren. Wardle beloofde de City-supporters wel dat er komende zomers meer geld vrijgemaakt zal worden voor transfers, of er nu een overname komt of niet. "De supporters moeten weten dat het bestuur de manager zal steunen in de komende transferperiode, wat er ook gebeurt op vlak van mogelijke investering. Tijdens de transferperiode afgelopen winter heeft het bestuur ook geld vrijgemaakt, al konden we niet alle spelers aantrekken die we wilden. Komende zomer zal er opnieuw geld vrijgemaakt worden" sprak de voorzitter van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties