Frings blijft Werder Bremen trouw

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Frings blijft Werder Bremen trouw
Foto: © SC

Bij Werder Bremen halen ze opgelucht adem want werkmier Torsten Frings heeft beslist om in het Weserstadion te blijven voetballen. De 30-jarige international had ook een erg aanlokkelijke aanbieding van het Italiaanse Juventus Turijn gekregen, maar hij besliste nu toch bij Werder te verlengen tot de zomer van 2011.

"Ik kreeg een mooi aanbod van Juventus, maar ik ben erachter gekomen dat mijn hart voor Werder klopt", aldus Frings op de website van Werder Bremen. Frings is momenteel bezig aan zijn achtste seizoen in Bremen. Tussendoor maakte hij wel enkele minder succesvolle uitstapjes naar Borussia Dortmund en Bayern München.

Klaus Allofs, de technisch directeur van Werder Bremen, is opgelucht na de beslissing van Frings om te blijven. "Wij vinden het prettig dat een speler zijn liefde voor een club betuigt, zoals Torsten nu heeft gedaan. We zijn dan ook erg verheugd dat een uitmuntende speler als hij bij ons blijft voetballen."

Frings is al de tweede sleutelspeler van Werder Bremen die beslist heeft om de club trouw te blijven. Vorige week deed ook aanvaller Miroslav Klose dat na een korte flirt met Bayern München.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties