Licentiecommissie wil bankwaarborg van Lierse

Thomas Dubois
| 0 reacties
Licentiecommissie wil bankwaarborg van Lierse
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat het ook dit jaar opnieuw een helse opdracht wordt voor Lierse om de licentie voor volgend seizoen binnen te halen. Ook nu moet Lierse voor extra documenten zorgen opdat het z’n licentie zou krijgen. De licentiecommissie vroeg om een bankwaarborg voor te liggen van zo’n 400.000 euro. En dat omdat er nog een proces loopt vanwege een zestal ex-werknemers die achterstallige pensioensgelden eisen.
 
“Wij hebben dat geld op dit moment niet”, geeft financieel manager Danny Aras toe in Het Laatste Nieuws. “We gaan de commissie proberen te overtuigen om hun vraag te laten vallen.” Aras fundeert dat met het feit dat vijf van de zes aanklagers genoemd worden in de zaak van de Chinees Zheyun Ye. “Als de licentiecommissie wel voet bij stuk houdt, gaan wij in beroep. Tegen de tijd dat het beroep wordt behandeld, vinden we die 400.000 euro wel.” Gaat Aras vol vertrouwen verder.
 
Verder moet de club een gedetailleerd budget voor volgend seizoen opmaken. Zowel de verwachte inkomsten als uitgaven moeten hierin staan en dat moet gebeuren voor zowel in eerste als in tweede klasse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties