Ook Naldo voelt zich goed aan de Weser

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook Naldo voelt zich goed aan de Weser
Foto: © SC

Supporters van Werder Bremen halen dezer dagen opgelucht adem want de contracten van sleutelspelers worden allemaal verlengd. In navolging van zijn Duitse collega's Miroslav Klose en Torsten Frings heeft ook de Braziliaanse rots in de branding Naldo zijn contract verlengd. De verdediger had een contract tot de zomer van 2009 maar heeft bijgetekend tot 2012.

Naldo is nog maar toe aan zijn tweede seizoen in het Weserstadion. Hij is er uitgegroeid tot een vaste waarde. Klaus Allofs, sportief directeur bij Werder, legt uit dat Naldo een absolute topspeler is geworden in de Bundesliga en dat hij zich veel sneller heeft ontwikkeld dan dat ze bij de club verwacht hadden. De liefde tussen beide partijen is overigens wederzijds. Naldo voelt zich naar eigen zeggen ontzettend goed in zijn vel en ook zijn familie heeft het goed naar zijn zin in Duitsland.

Werder Bremen is nog in een bikkelharde strijd verwikkeld voor de Duitse titel. In twee duels moet het twee punten goed maken op leider Schalke 04 en één op VfB Stuttgart, voorwaar geen onmogelijke opgave.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties