Vitesse dicht bij Israëlische verdediger

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vitesse dicht bij Israëlische verdediger
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vitesse staat erg dicht bij een overeenkomst met de Israëlische verdediger Haim Magralishvili. De speler is gisteren aangekomen om de laatste formaliteiten af te handelen.

Magralishvili is een Israëlisch international met - zoals zijn naam doet vermoeden - Georgische roots. De 25-jarige linksachter stond dit seizoen onder contract bij Maccabi Haifa, een club uit zijn vaderland. Vorig jaar toonde Standard Luik overigens interesse in de verdediger.

Na de degradatie van Hapoël Haifa naar de Israëlische tweede klasse, vertrok Magralishvili naar stadsgenoot Maccabi. Na een sterk eerste seizoen moest hij het jaar daarop plaatsmaken voor Adoram Keissi, maar in het derde seizoen werd hij er weer vaste waarde. 

Maccabi Haifa kende een slecht seizoen. De uittredende landskampioen moest gelukkig zijn met een ticket voor de Intertoto. Een jaar geleden maakte de club het Champions League-finalist Liverpool nog erg lastig in de laatste voorronde van het kampioenenbal. Magralishvili was toen actief in beide duels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties