Verhaegen: 'Voorlijn met Dosunmu en Sterchele'

Philippe Crols
| 0 reacties
Verhaegen: 'Voorlijn met Dosunmu en Sterchele'
Foto: © SC

Germinal Beerschot is een club met steile ambities. Toen de fusieclub enkele jaren geleden de beker won had iedereen over de slapende reus die wakker werd. Zover is het echter nog niet gekomen, maar daar moet volgens voorzitter Jos Verhaeghen vanaf volgend seizoen verandering in komen.

Met Tosin Dosunmu haalde Germinal Beerschot alvast een serieuze aanvallende versterking binnen. De weg voor een transfer van Sterchele lijkt dan ook open te liggen, maar Verhaeghen ontkent in GvA: “Wij bouwen aan een topploeg en dus is het de bedoeling om volgend seizoen een voorlijn te hebben met Tosin en met François.” De transfer van de Nigeriaan was er naar eigen zeggen eentje van lange adem. Omdat Dosunmu goede herinneringen overhield aan het Kiel zou hij uiteindelijk toegehapt hebben.

Germinal Beerschot is ook razend ambitieus naar de toekomst toe. “Als we de komende vier seizoenen kunnen blijven werken zoals we dat de laatste jaren hebben gedaan, dan zullen we een Antwerpse club hebben die altijd meedoet voor de prijzen”, aldus Verhaeghen. Germinal Beerschot zou trouwens ook plannen hebben om een nieuw stadion te bouwen. Het zou plaats moeten bieden aan zo’n 25.000 mensen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties