Henry naar Barcelona

Daniel V G
| 0 reacties
Henry naar Barcelona
Foto: © SC

Na de geruchten sinds enkele weken dat Thierry Henry mogelijk naar FC Barcelona zou kunnen verhuizen is het officieel. Zo weet 'Catalunya Informació' te vertellen. Na de eerste transfer van Barcelona zou de ploeg volop achter Roma verdediger Christian Chivu gaan, die na het uitvallen van Puyol een prioriteit lijkt te worden.

De volgende seizoenen zal de Fransman te bewonderen zijn in het Camp Nou van Barcelona. De Gunner heeft een contract getekend bij de Catalaanse grootmacht dat hem vier seizoenen lang met de ploeg verbindt. Barcelona heeft volgens 'Catalnuya Informació' en verschillende bronnen vanuit FC Barcelona, 24 miljoen euro betaalt voor de 30-jarige aanvaller.

Met deze eerste aankoop hoopt Barcelona de fouten van het voorbije seizoen te wissen en het seizoen 2007-2008 weer met een godenploeg succesvol te maken. De vraag is hoe coach Rijkaard het zal laten werken. Ronaldinho, Eto'o, Messi en nu ook Henry zijn spelers die niet op een bank zouden mogen zitten met hun kwaliteiten. Er is een mogelijkheid dat Ronaldinho de man achter het aanvallerstrio zal zijn. Of Ronaldinho hier blij mee zal zijn is af te wachten.

Christian Chivu is het volgende doelwit van Barcelona. Puyol heeft zich voor tenminste drie maanden geblesseerd en zet Barcelona de zoektocht naar een verdediger dus even op de eerste plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties