Preud'homme: 'Tevreden met huidige spelerskern'

Steven Bologne
| 0 reacties
Preud'homme: 'Tevreden met huidige spelerskern'
Foto: © SC

Zelfs al komt de Braziliaan Do Nascimento niet naar Standard, dan nog toont trainer Michel Preud'homme zich tevreden over zijn spelersbestand. "Als alle huidige spelers blijven ben ik zeer tevreden. Ik wilde vooral de wervelkolom van de ploeg behouden en daar zijn we in geslaagd. Neem daarbij de terugkeer van Oguchi Onyewu en we zijn alweer wat versterkt."
 
"Het vertrek van Milan Rapaic hebben we met het aantrekken van Toama voor de linkse flank opgelost. Aan de andere zijde zijn Walasiak, Kovalenko en Witsel de kandidaten, zij moeten onderling maar uitmaken wie de beste is. Dupré zal het vertrek van Deflandre opvangen, die spelers liepen elkaar vorig seizoen al voor de voeten."
 
Opmerkelijk is dat Standard dit seizoen zijn spaarpotje verschillende keren heeft opengebroken. Zowel voor de transfer van Mbokani als die van Toama legden de Rouches om en bij het miljoen euro op tafel. De vorige seizoenen beperkten de transfers zich veelal tot vrije (gratis) spelers. Het vertrek van grote contracten als Conceiçao, Deflandre en Geraerts zullen daar wel niet vreemd aan zijn. Als de Luikenaars straks opnieuw geld op tafel willen leggen zou Chabaud wel eens de volgende nieuwkomer kunnen zijn. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties