Drie aanwinsten voor Sampdoria

Drie aanwinsten voor Sampdoria
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sampdoria heeft zich met het oog op de nakende Intertoto-campagne versterkt met Reto Ziegler, Antonio Mirante en Daniele Gastaldello (foto). Ziegler en Gastaldello worden definitief overgenomen van respectievelijk Tottenham Hotspur en Juventus terwijl Mirante voor een jaar met koopoptie wordt geleend van Juventus.
 
Ziegler speelde sinds januari op uitleenbasis bij Sampdoria. De 21-jarige middenvelder kon tijdens zijn 15 optredens, meestal invalbeurten, het bestuur van Sampdoria overtuigen van zijn kunnen en de Italiaanse ploeg nam de Zwitserse international over van Tottenham.
 
Mirante was vorig seizoen de doublure van Gianluigi Buffon bij Juventus en speelde zeven wedstrijden in de Serie B. Daarvoor speelde de 23-jarige doelman op uitleenbasis bij Crotone en Siena. Bij die laatste verzamelde hij 26 Serie A-wedstrijden voor op zijn palmares. Gastadello werd de voorbije twee seizoenen aan Siena uitgeleend en dat was goed voor 45 competitiewedstrijden. Hij verhuist nu naar Sampdoria zonder maar één keer gespeeld te hebben voor Juventus.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties