Portsmouth wil alweer van Nugent af

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Portsmouth wil alweer van Nugent af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Nugent heeft van zijn club FC Portsmouth te horen gekregen dat hij al mag uitkijken naar een nieuwe club. Een vreemd bericht want in het tussenseizoen bewoog de club uit Zuid-Engeland hemel en aarde om hem weg te halen bij tweedeklasser Preston North End. De 22-jarige aanvaller speelde tot dus ver al twee competitiewedstrijden voor Pompey maar manager Harry Redknapp ziet in hem niet de ideale aanvaller.

Nugent kon deze zomer ook rekenen op de belangstelling van Sunderland, Everton en Aston Villa. Hij koos voor een avontuur in Portsmouth. De club uit Fratton Park betaalde maar liefst negen miljoen euro aan Preston North End. Redknapp legt aan de BBC uit waarom Nugent alweer weg mag. "Wanneer je geld wil vrijmaken om versterkingen te halen, moet je wel eens een speler verkopen waarvan je eigenlijk geen afscheid wil nemen. Dat zou David kunnen zijn want hij heeft de pech dat Nwankwo Kanu momenteel briljant aan het voetballen is. John Utaka belemmert hem ook en Benjani doet het ook goed", aldus Redknapp.

Het lijkt er op dat Nugent niet lang zal moeten wachten op een nieuwe club want Derby County heeft al interesse in de spits. Billy Davies, de manager van Derby, kent Nugent nog toen beiden samen bij Preston North End zaten. Nugent maakte in 2,5 seizoenen 33 doelpunten bij de Lilywhites en schopte het zelfs al tot international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties