Muslin terug aan de slag in Rusland

Muslin terug aan de slag in Rusland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Slavoljub Muslin heeft een nieuwe ploeg gevonden. De Servische trainer gaat het nogmaals proberen in Rusland en dit meer bepaald bij Khimki FC. De huidige nr. 11 in de Russische eerste klasse moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Vladimir Kazachenok zijn ontslag had ingediend wegens gezondheidsproblemen.
 
Muslin is in België bekend omwille van zijn exploten bij Sporting Lokeren. Na zijn eerste doorgang slaagde hij erin om de Wase ploeg naar een deftige plaats in de competitie te loodsen. Hij lokte de belangstelling van Lokomotiv Moskou die veel meer te bieden hadden dan Lokeren en Muslin verklaarde dan ook dat hij de aanbieding niet kon weigeren.
 
Het Russische avontuur werd echter geen succes en Muslin werd door zijn werkgever aan de kant gezet. Met Lokeren ging het echter ook niet meer zoals verwacht en voorzitter Lambrecht haalde zijn wondercoach terug binnen. Die kon echter geen mirakels tevoorschijn toveren en besloot op het einde van vorig seizoen de handdoek te werpen. Bij Khimki wordt Muslin de nieuwe coach van onder andere Nastja Ceh en Dragan Mrdja.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties