Frankrijk-Schotland op een rugbyveld

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Frankrijk-Schotland op een rugbyveld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen neemt Frankrijk het op tegen Schotland in het kader van de EK-kwalificatiestrijd. Die wedstrijd wordt afgewerkt in het Parc des Princes, het stadion van PSG. 

Raymond Domenech is niet tevreden met het veld. Momenteel wordt in Frankrijk het WK rugby gespeeld en zondag nog speelden Zuid-Afrika en Samoa nog tegen elkaar. Volgens de Franse bondscoach zal het veld beschadigd zijn.

"Ik snap er niets van. Ik hou van rugby, maar wij hebben ook goede omstandigheden nodig om te voetballen. We zullen nu door de lucht moeten spelen en dat is natuurlijk goed nieuws voor de Schotten", aldus Domenech. 

"Vorige week heb ik al gezegd dat de wedstrijd tegen Schotland de belangrijkste is. Als we niet van hen kunnen winnen, dan heeft de draw in Italië geen enkel belang. Schotland thuis verslaan is belangrijker omdat zij ook thuis van ons konden winnen. Na de wedstrijd van woensdag zullen we of opgelucht zijn of ons grote zorgen moeten maken", besluit Domenech.

Frankrijk, Italië, Schotland en misschien Oekraïne strijden nog om twee tickets voor het EK. De Fransen hebben negentien punten, de Schotten achttien en de Italianen hebben er zeventien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties