Voronin moet vrezen voor interlandcarrière

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Voronin moet vrezen voor interlandcarrière
Foto: © SC

Andrey Voronin moet vrezen voor het verdere verloop van zijn interlandcarrière. De speler van Liverpool heeft het aan de stok met bondscoach Oleg Blochin.

Blochin duidde na de 1-2-nederlaag vorige woensdag tegen wereldkampioen Italië Voronin als de schuldige aan voor de fatale tweede tegentreffer van Antonio Di Natale. Voronin was niet gediend van de kritiek en liet niet na dat te laten opmerken.

"Blochin sprak tegen mij in zeer grove taal. Hij gebruikte scheldwoorden maar ik raak niet al te snel geïntimideerd. Ik heb hem gewoon op dezelfde manier geantwoord", liet Voronin weten. Blochin bevestigde de woorden van de speler. "Als coach van Oekraïne kan ik niet aanvaarden dat een speler zo tegen mij spreekt. Dit soort gedrag moet hij maar sparen voor Rafael Benitez bij Liverpool, maar niet voor mij", aldus de bondscoach.

Voronin, al 47 keer international voor de voormalige Sovjetrepubliek, ligt al langer overhoop met Blochin. "Sinds zijn aanstelling al staat onze werkrelatie onder spanning. Het lijkt er op dat hij alleen maar zichzelf en Andriy Shevchenko respecteert. Ik denk niet dat hij mij nog zal oproepen. Toch niet tijdens deze kwalificatieronde", besluit Voronin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties