Udinese verlengt vier contracten tegelijk

Udinese verlengt vier contracten tegelijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

UDINE – Udinese kwam vrijdagnamiddag met groot nieuws naar buiten. Het heeft vier van zijn spelers kunnen overtuigen om hun handtekening te zetten onder een verbeterd en verlengd contract tot 30 juni 2012. Het betreft hem Andrea Dossena, Simone Pepe, Roman Eremenko en Cristian Zapata (foto).
 
Vooral de contractverlenging van Zapata zal de supporters van Udinese als muziek in de oren klinken. De 21-jarige verdediger is een basisspeler bij Udinese en staat hoog op het verlanglijstje van Juventus. Ook Dossena is een basisspeler bij de ploeg van coach Pasquale Marino.
 
Pepe en Eremenko gelden dan weer als wissels op de toekomst waar Udinese vertrouwen in heeft. Aanvaller Pepe was afgelopen seizoen nog actief bij Cagliari waar hij slechts in twee competitiewedstrijden niet mee deed. Eremenko is dan weer een middenvelder die vorig seizoen een half jaar ervaring mocht op doen bij Siena. Eerder dit seizoen wist Udinese al de contracten te verlengen van Fabio Quagliarella, Antonio Di Natale, Gyan Asamoah en Samir Handanovic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties