Karlsruhe wint, Bochum scoort veel

Philippe Crols

Zondagmiddag stonden er in de Bundesliga nog twee partijen op het menu. Daarin werd negen keer gescoord. Acht van de negen treffers vielen in Bochum.

Karlsruhe - Duisburg  1-0

Beide teams speelden vorig seizoen nog in de tweede Bundesliga. Dit seizoen gaat het Karlsruhe voor de wind, wat niet gezegd kan worden van Duisburg. Die trend zette zich zondag door. Dankzij een goal van Eggimann kaapte de thuisploeg de drie punten weg.

Wolfsburg- Bochum  5-3

Voor goals moest u zondag in Bochum zijn. De thuisploeg stond aan de rust comfortabel voor. Na doelpunten van Sestak (2x), Maltritz en Fuchs stond het 4-0. Net na rust scoorde Wolfsburg via Schäfer en Grafite terug. Epalle zorgde met de 5-2 toch weer voor de nodig rust. Grafite tekende een kwartier voor tijd nog de 5-3 aan, maar verder kwamen de bezoekers niet meer.