'Club bracht Cercle wel op de hoogte'

'Club bracht Cercle wel op de hoogte'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

In de dagen voor de derby liet Pol Vandendriessche, woordvoerder van Cercle, weten ontgoocheld te zijn dat groen-zwart de plannen van Club in verband met de verhuis, via de pers moest vernemen. Blauw-zwart weerlegt die uitspraak nu op de website. 

Pol Vandendriessche, woordvoerder van Cercle Brugge, beweerde afgelopen week dat Cercle niet op de hoogte was van de verhuisplannen van buur Club, voor alles in de pers werd uitgesmeerd. Via een mededeling op de website weerlegt blauw-zwart dit nu. "De waarheid is dat dr. Michel D'Hooghe reeds op 21 december 2006, dus ruim drie weken voor de eerste persconferentie, zijn collega Frans Schotte heeft uitgenodigd voor een gesprek. Alle gegevens van het project die op dat moment bekend waren werden daarin uit de doeken gedaan", klinkt het. 

Daarnaast bedankte blauw-zwart ook stadionomroeper Eric Van Maldeghem, die eerder al voor controverse zorgde, voor de sportieve wedstrijdbegeleiding tijdens de derby. Dit leverde een belangrijke positieve bijdrage tot het sportieve verloop van de wedstrijd, aldus Club nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties