Roeselare - Club Brugge bijna uitverkocht

Thomas Dubois
| 0 reacties
Roeselare - Club Brugge bijna uitverkocht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tegen Club Brugge op 9 december is zo goed als uitverkocht. Er zijn nog slechts enkele tickets over. Verder trainden de spelers woensdag heel verdeeld bij SV Roeselare. Dat zorgde ervoor dat Dirk Geeraerd op niet veel spelers kon rekenen.

Het duel tegen Club Brugge dat op zondag 9 december om 18 uur gespeeld zal worden is zo goed als uitverkocht voor de thuissupporters. De zittribunes zijn uitverkocht, enkel in blok J (staanplaatsen) zijn er nog ticketjes te verkrijgen.
 
Enkele spelers speelden dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Winkel Sport (0-0), die kregen gisteren een recuperatietraining voorgeschoteld. Ook Benjamin Lutun deed mee met hen. Tanghe was afwezig omdat hij een trainerscursus aan het volgen is. Van Hoyweghen was er wel, maar deed niet mee met de groep. Hij verhoogt stelselmatig de balgevoeligheid.
 
Jo-Augustin bleef binnen voor kinesitherapie. Ook Akgul liep er niet bij, hij hield hij bij een individuele training om op die manier de stabilisatie te verbeteren. Sierens en Oyen revalideren verder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties