Vermant: 'Ik ga nog voluit voor Club'

Nico Wieme
| 0 reacties
Vermant: 'Ik ga nog voluit voor Club'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Sven Vermant is niet de meest gelukkige speler die bij Club Brugge rondloopt. De captain verslijt dit seizoen onder Jacky Mathijsen meer tijd op de bank dan hem lief is. Vanavond mag hij tegen Roeselare nog eens aan de aftrap verschijnen.

Club Brugge speelt vanavond zijn 15de competitiematch van het seizoen, maar voor kapitein Sven Vermant is het pas de derde keer dat hij aan de aftrap komt. Enkel tegen Standard en Zulte Waregem werd hem een basisplaats gegund. Voor de rest moest hij het stellen met enkele invalbeurten. Toch blijft Vermant erg rustig onder de omstandigheden. “Natuurlijk ben ik niet blij met die positie op de bank. Daarom probeer ik me elke dag te tonen”, zo zegt hij in Gazet Van Antwerpen. “Ik wil alles geven en hopen op meer in de terugronde.”
 
Voor straffe uitspraken of dreigementen om Club tijdens de winterstop te verlaten ben je bij hem aan het verkeerde adres. Hoe ziet Vermant zijn toekomst dan wel? “Ik ben zoals velen einde contract. Het buitenland is een optie, maar ik bekijk ook zaken buiten het voetbal. De toekomst zal uitwijzen wat het wordt maar nu ga ik alvast nog voluit voor Club”, aldus de gedecideerde middenvelder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties